مقدمه
آب در ایران کهن
حقایقی درباره جهان آب
تاریخچه لوله کشی آب در ایران
سابقه تاریخی شرکتهای آب و فاضلاب
سابقه اجرای اولین طرح فاضلاب در کشور
حفاظت از منابع آب
کنترل کیفیت آب
صرفه جویی در مصرف آب
روش های صرفه جویی در مصرف آب
روابط عمومی و اصلاح الگوی مصرف آب
امنیت منابع آب
چالشهای مدیریت آب شهری در ایران
روشهای مقابله با بحران آبی
نتیجه گیری
پیشنهاد
منابع و مأخذ
معرفی فرایند کار (کنترل کیفی)
نقشه فرایند های سیستم مدیریت کیفیت در شرکت تهران قطعه
یاد آوری
کاربرد
مراجع الزامی
معرفی سیستم مورد مطالعه (مثلا کنترل کیفیت)
سیستم مدیریت کیفیت
الزامات عمومی
یاد آوری
کلیات
یاد آوری
نظامنامه کیفیت
کنترل مدارک
کنترل سوابق
مسئولیت مدیریت
تعهد مدیریت
مشتری محوری
خط مشی کیفیت
کنترل محصول نا منطبق
تحلیل داده ها
بهبود
بهبود مداوم
اقدام اصلاحی
اقدام پیشگیرانه
مقدمه
کلیات
رویکرد فرآیندی
یاد آوری
اجرا اجرای فرایندی
سیستم مدیریت کیفیت
تحلیل سیستم انتخابی از نظر موضوع
دامنه
مسئولیت
شرح
انجام پایش
زمان پایش
نحوه تحلیل اطلاعات
شیوه ارائه گزارش
معرفی سیستم مورد مطالعه (مثلا کنترل کیفی)
روش اجرایی بازرسی و آزمون محصول
هدف
دامنه کاربرد
مسئولیت
شرح
کنترل کیفیت قطعات در حیف فرایند تولید
کنترل کیفیت محصول نهایی
روش اجرایی کنترل محصول نا منطبق
هدف
دامنه کاربرد
مسئولیت
روش اجرا
مواد اولیه و قطعات ورودی نا منطبق
اقدامات اصلاحی مربوط به محصول نامنطبق
معرفی و شناسایی تسهیلات و تاسیسات
نام فرایند تعمیرات و نگهداری
نام فرایند کنترل وسایل پایش و اندازه گیری (کالیبر اسیون)
معرفی نیروهای انسانی
چارت سازمان مدیریت کیفیت شرکت تهران قطعه
تائید کننده مدیریت عامل
معرفی تجهیزات ماشین آلات
دستگاه پرس
روش اجرایی کنترل مستندات و سوابق کیفیت
هدف
دامنه
مسئولیت
شرح
نحوه تهیه پیش موسس مدارک و مستندات
فرو ساختار مستندات
مستندات نظام کیفیت
یاد آوری
دستور العمل ها
استاندارد آیین نامه ها
فرم
نحوه تایید و تصویب مدارک
معرفی شرکت
چارت سازمانی
محصول انتخابی
لیست قطعات
نمودار مونتاژ
نمودار فرایند عملیات
بهبود در فرایند مونتاژ
نمودار تقدم و تاخر
محاسبه ی زمان استاندارد
زمان های مشاهده شده
ضریب عملکرد
زمان های نرمال
محاسبه الونس
بالانس خط مونتاژ
تاریخچه کارخانه
هدف پروژه
جمع آوری اطلاعات
مدیریت و نحوه اداره
لیست تجهیزات و ماشین آلات کارگاههای تولیدی کارخانه مینو
نحوۀ خمیر سازى
حجم دهنده ها
امولسیفایر
آب
شیر
انواع کیک
انواع مختلف کیک های این گروه عبارتند از
مراحل تولید کیک
مخلوط کردن اجزای کیک
روش مخلوط کردن دو مرحله ای
روش گرم کردن
روش مخلوط کردن یک مرحله ای
روش Blending
قالب گیری خمیر کیک
پخت کیک
سرد کردن کیک
فرآیند تولید
نواقص کیک
شکل فرایند عملیات
نام عملیاتتخم مرغ
شکل فرآیند عملیات
نام عملیاتروغن
شکل فرآیند عملیات
نام عملیات شکر
شکل فرآیند عملیات
نام عملیات شربت اینورت
شکل فرآیند عملیات
نام عملیاتگندم
شکل فرآیند عملیات
نام عملیات گلوکز
شکل فرآیند عملیات
نام عملیات آب
شکل فرآیند عملیات
نام عملیات اسید پیروفسفات سدیم
شکل فرآیند عملیات
نام عملیات نمک و جوش شیرین
شکل فرآیند عملیات
نام عملیات نشاسته و متابی سولفیت سدیم
شناسنامه ماشین آلات
جدول مشخصات دستگاههای کارگاه کیک
فرم محاسبات تعداد ماشین آلات
فرم محاسبات ماشین آلات
محاسبه نیروی انسانی
برگ محاسبه نیروی انسانی
آشپزخانه و غذاخوری
نگهبانی
بهداری
نمازخانه
دریافت و ارسال
رختکن و دستشویی
پارکینگ
برگ فضای کل کارخانه(قسمت کیک)
نمودار رابطه بین فعالیتها
مقادیر رابطه نزدیکی
مقدمه
برنامه ریزی
اهمیت و ضرورت برنامه ریزی جامع در سازمان
تکنیکهای برنامه ریزی
برنامه ریزی نیروی انسانی
روش تجزیه و تحلیل هدفها و فعالیتها
روش نرخ روند
سازماندهی
الگوهای جدید ساخت سازمانی
کنترل و نظارت در سازمان
طراحی سیستم کنترل
هدایت و انگیزش