مقدمه
قندهای مصنوعی چیستند؟
تاریخچه قندهای مصنوعی
آسپارتام
آسه سولفام پتاسیم
سایر قندهای مصنوعی
قندهای مصنوعی سرطان زا نیست
امنیت قندهای مصنوعی
نکته قابل تامل
غذای شیرین با پیوند مصنوعی
ترکیبی پر سر و صدا
شیرین اما رژیمی
پایان عصر قندهای مصنوع
مروری سریع بر کاربرد آنزیم ها در صنعت
سابقه استفاده از آنزیم ها
ورود آنزیم ها به صنعت
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
اصلاح مستقیم مواد غذایی و مواد افزودنی به غذاروشهای مهندسی پروتئین
روشهای مهندسی پروتئین
استفاده از آنزیم لیپاز در بهبود کیفیت روغنها و چربیها
استفاده از آنزیم آمیلاز در صنایع نشاسته
حذف آب از محیطهای کشت آنزیمی استفاده از آنزیمها
چند مثال دیگر از اصلاح آنزیمی افزودنیهای غذایی
تولید مواد کمک فرآوری
کاربردهای تشخیصی برای تایید ایمنی و سلامت محصولات غذایی
کاربرد آنزیم ها در صنعت روغن و چربی
نتیجه گیری و چشم انداز
منابع
توصیف فرآورده
جدول توصیف فرآورده بستنی
فرآیند تولید
شناسایی و ارزیابی مخاطره ها و تعیین CCPs
شناسایی CCPs با به کارگیری درخت تصمیم گیری CCP در فرآیند تولید بستنی
برنامه HACCP برای تولید بستنی در شرکت...
مقدمه
ضرورت توجه به بسته بندی مواد غذایی
عوامل مؤثر بر بسته بندی مواد غذایی
بسته بندی
مهم ترین فاکتور در تولید و فروش
IML (لیبیل های داخل قالو طراحی در یک مرحله
کاربرد مواد اولیه بسته بندی در مایکروویو
تست و بازرسی برای بسته بندی
بسته بندی MAP
مزایای استفاده از MAP
ویژگی های فیلم بسته بندی
بسته بندی شیر
بسته بندی شیر در بطری های PET
بسته بندی پسته
صنعت کنسرو و ماهی تون
اصول پایه در طراحی بسته بندی
طراحی بسته بندی در دنیای امروز
بسته بندی کاربردی
شکل بطری
بسته بندی برای صادرات
نقش بسته بندی در صادرات
واکس KIWi
قوطی اسپری
بطری شیشه ای کوکا کولا
تتراپک
بسته بندی بویل این بک
بسته بندی Cold can , hot can
بسته بندی بک این باکس
منابع
تعریف
جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس
معرفهای لازم برای آزمایش
دقت آزمایش
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل
نتیجه گیری
جستجوی فرمول
اصول آزمایش
معرفهای لازم
طرز عمل
دقت آزمایش
جستجوی آب اکسیژنه
معرفهای لازم
دقت آزمایش
جستجوی اسید بوریک
معرفهای لازم
دقت آزمایش
جستجوی اسیدسالیسیلیک (وسالیسیلاتها)
معرفهای لازم
اندازه گیری کربناتها و بیکربناتهای قلیایی
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل
نتیجه گیری
جستجوی هیپوکلریت ها
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل