دانلود فایل فلش گوشی چینی | دانلود فایل فلش تبلت چینی

دانلود فایل فلش گوشی چینی | دانلود فایل فلش تبلت چینی

دانلود فایل فلش گوشی چینی | دانلود فایل فلش تبلت چینی

دانلود فایل فلش گوشی چینی | دانلود فایل فلش تبلت چینی

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذایی
تعداد صفحات : 45 صفحه

پیشگفتار

مقدمه

هدف و دامنه کاربرد

نکات بهداشتی در مراحل کاشت، داشت و برداشت

واحد تولیدی مواد غذائی طرح و امکانات

واحد تو لید مواد غذایی ضرورت های بهداشتی

ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان

ضرورتهای  بهداشتی در تولید

ویژگیهای فرآورده نهایی

خرید و دانلود - 4500 تومان

پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر

پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر
تعداد صفحات : 40 صفحه

دسته اول: روشهای حجمی

دسته دوم: روشهای وزنی

دسته سوم: روشهای طیفی

روش ژربر

وسائل لازم برای آزمایش

چربی سنج

سانتریفوژ

وسائل اندازه گیری

حمام آب

معرفهای لازم برای آزمایش

الکل آمیلیک C5H11OH

طرز عمل

نتیجه گیری

اشکالات کار

شستشوی چربی سنجها

خرید و دانلود - 4000 تومان

پاورپوینت سموم مواد غذایی

پاورپوینت سموم مواد غذایی
تعداد صفحات : 21 صفحه

سم مرگبار در چیپس و سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی را هیچگاه در یخچال نگهداری نکنید

ماده سمی آکریلامید موجود در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس منجر به مرگ می‌شود

آلودگی های شیمیایی مواد غذایی

سموم طبیعی موجود در مواد غذایی

سموم تولید شده توسط میکروارگانیسم ها

سموم ناشی از محیط زیست

مسمومیت دی اکسین ها

مسمومیت کلرو انیزولها

مسمومیت نیتروزامینها

خرید و دانلود - 2100 تومان

پاورپوینت HACCP در تولید بستنی

پاورپوینت HACCP در تولید بستنی
تعداد صفحات : 26 صفحه

برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

توصیف فرآورده

جدول توصیف فرآورده بستنی

فرآیند تولید

شناسایی و ارزیابی مخاطره ها و تعیین CCPs

شناسایی CCPs با به کارگیری درخت تصمیم گیری CCP در فرآیند تولید بستنی

CCPs که در فرآیند تولید بستنی در شرکت

خرید و دانلود - 2600 تومان

پاورپوینت اثر فشار هیدرواستاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاورپوینت اثر فشار هیدرواستاتیک بر ارزش مواد غذایی
تعداد صفحات : 20 صفحه

فناوری فشار بالا از دیدگاه مهندسی

تولید فشار بالا

تجهیزات فشار بالا

شرح فرایند

اثرات بیولوژیکی فشار بالا

اثر فشاربالا بر میکرواورگانیزمها 

فشار بالا و واکنشهای آنزیمی

فشار بالا و واکنشهای بیوشیمیایی

فشار بالا و سلولهای میکروبی

استفاده از فشار بالا در فراوری مواد غذایی

کیفیت حسی مواد غذایی

ژلاتینه شدن پروتئین ها

بهبود کیفیت و خواص عمل کنندگی

نتیجه گیری

منبع

خرید و دانلود - 2000 تومان